Choose your Polyfilla Pro website:

Ga door in het Nederlands
Language & Country

Polyfilla Pro X100: doe de test!

PPX100_website_1167x484_NL

“Centimeters diepe gaten vullen of een millimeter dun plamuurlaagje leggen: het kan allemaal met één en hetzelfde product. Super praktisch.”

Polyfilla Pro X100 doorstaat de beste test, de praktijk! Een jaar na de lancering zorgde Polyfilla Pro X100 voor de perfecte voorbereiding van enkele mooie projecten.

X100: blind getest en verkozen tot nummer 1 vulmiddel en plamuur

In het kader van het best-by-test programma van AkzoNobel werden verschillende binnen- en buitenvulmiddelen blind getest op verschillende parameters door onafhankelijke vakmensen.

Polyfilla Pro X100 komt als beste 2-in-1 binnenvulmiddel uit de test voor deze belangrijke parameters: viscositeit, opzetten en verdelen, gecombineerd met een algemene verwerking en open tijd. X100 garandeert je een glad eindresultaat, zonder klonters of bellen!

Bekijk de video met de testresultaten:

Nog niet overtuigd? We lieten de professionals zelf aan het woord. Bekijk hier de projecten, lees hun reacties en overtuig jezelf!


Polyfilla Pro X100 behoort voor de overige parameters zoals mengbaarheid van het poeder, standvermogen en finale toestand tot de besten van de testserie.

Ook Polyfilla Pro F110 komt goed uit de testen en scoort zeer goed op de overwerkbaarheid, zijn kortere open tijd en uithardingstijd speelt hier in zijn voordeel.

Voor meer informatie in verband met de testen of onze producten kan je steeds terecht bij onze technische dienst.

Reageer op dit bericht

Your email address will not be published. Required fields are marked *