Choose your Polyfilla Pro website:

Ga door in het Nederlands
Language & Country

Ontdek de Polyfilla Pro houtreparatiepasta’s: prima hechting, goed modelleerbaar en perfect schuurbaar.

Polyfilla Pro hout assortiment

 

Een goed voorbereide ondergrond is half gewonnen

Van het plamuren van houtnerven en bestaand schilderwerk tot het herstellen van aangetast hout,
Polyfilla Pro heeft dé oplossing voor jou: een compleet assortiment voor houtbehandeling waarmee je alle mogelijke houtreparaties perfect kan uitvoeren: kwaliteit én tijdwinst, gegarandeerd!

Houtreparatie

De Polyfilla Pro 2 componenten houtreparatiepasta’s (w350, W360 en W370) staan garant voor een sterke en duurzame reparatie die zich perfect laat schilderen. De snelle droging is één van de belangrijkste eigenschappen van de reparatiepasta’s: in slechts vier uur zijn grote reparaties (W370) schuurbaar en overschilderbaar, bij middelgrote reparaties (W360) is dat al na 2 uur en bij kleine reparaties (W350) zelfs al na 30 minuten. Die goede droging heb je ook bij lage temperaturen; in de winter kan bij 2° C vlot worden doorgewerkt. Daarnaast is alles zonder probleem te schilderen met alle watergedragen en synthethische lakken.

De Polyfilla Pro producten zijn daarenboven gemaakt op basis van urethaan-acrylaat. Die twee componenten veroorzaken geen opbouw van allergie voor epoxy’s. Het maakt deze producten een stuk minder belastend voor de gezondheid.

 
Polyfilla Pro Productwijzer Houtassortiment